Korgan Anaokulu
Tepe Mahalle Belediye Sokak No19 Korgan/ORDU
0452 671 52 19 SABİT

VİZYON

"Kendine güvenen, kendi başına karar verebilen, öğrenme isteği duyan, yaratıcı, aklın ve bilimin ışığında kendini tanıyan, meraklı, aktif ve neşeli, saygı sevgi, hoşgörü, dostluk barış ve evrensel kardeşlik ruhu içinde paylaşmayı öğrenen bireyler kazandırmaktır. Eğitim planlı ve sistemli bir süreçtir. Okul öncesi eğitim ise dönemin yaşam temelidir. Öğrenme hızının çok yüksek olduğu bu dönemde amacımız öğrenmeye ilgi uyandırmak, çocuklarımızın bilişsel, duyuşsal ve sosyal gelişimlerine yardımcı olmaktır.

MİSYON

Biz Korgan Anaokulu olarak 36-72 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen çevresiyle iyi iletişim kurabilen dürüst, ilkeli çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.

Normal

Katı Yakıt ile Çalışan Kalorifer